Τμήμα Μεταποίησης

Αναστασίου Μαρία
Κομμώτρια

Είμαι η Αναστασίου Μαρία.... δραστηριοποιούμαι στον κλάδο της κομμωτικής από το 1995.....έχω το δικό μου κομμωτήριο από το 2003 επί της οδού Κύπρου 59....κ είμαι πρόεδρος του συλλόγου κουρέων κομμωτών Θεσπρωτίας...

Αποστόλου Σπυρίδων
Επισκευή Ελαστικών

Ονομάζομαι Αποστόλου Σπυρίδων και είμαι υποψήφιος για τις εκλογές του Επιμελητηρίου στον Τομέα Μεταποίησης.

Βλάχος Σπυρίδων
Ελαιοτριβείο

Ονομάζομαι Βλάχος Σπυρίδων και είμαι υποψήφιος για τις εκλογές του Επιμελητηρίου στον Τομέα Μεταποίησης.

Γκίκας Μηνάς
Συσκευαστήριο Αγροτικών Προϊόντων

Ονομάζομαι Γκίκας Μηνάς και είμαι υποψήφιος για τις εκλογές του Επιμελητηρίου στον Τομέα Μεταποίησης.

Καλιαμούρης Κωνσταντίνος
Μηχανικός Αυτοκινήτων

Δραστηριοποίηση στον τομέα του αυτοκινήτου από ηλικία 14 ετών στην επιχείρηση του πατέρα μου που λειτουργεί απ το 1976.Πέρασε στα δικά μου χέρια το 2004 με την ίδρυση της εταιρίας <<ΚΑΛΙΑΜΟΥΡΗΣ ΣΠΥΡΟΣ &ΥΙΟΙ Ο.Ε >>. Είμαι εκλεγμένο μέλος στο επιμελητήριο Θεσπρωτίας απ το 2011 στον κλάδο της μεταποίησης και γενικός γραμματέας του Επιμελητηρίου τα τελευταία δυο χρόνια συμβάλλοντας σε σημαντικές αποστολές όπως: τουριστική αποστολή στο Βελιγράδι 2012, GRECA FOOD στη Βαρσοβία 2016 και διοργανωτής στη ΔΕΘ Θεσσαλονίκης για το περίπτερο του επιμελητηρίου Θεσπρωτίας 2017 που στέφθηκαν με μεγάλη επιτυχία. 

Κώτση Αγγελική
Επεξεργασία Ελαιόλαδου

Ονομάζομαι Κώτση Αγγελική και είμαι υποψήφια για τις εκλογές του Επιμελητηρίου στον Τομέα Μεταποίησης.

Λέκκας Χαράλαμπος
Παραγωγός Ενέργειας

Γεννήθηκα το 1980 στον Πειραιά. Τα παιδικά μου χρόνια τα έζησα στην Ηγουμενίτσα ως το 1998 που τελείωσα το τεχνικό λύκειο ως ηλεκτρολόγος εγκαταστάσεων. Έζησα κάποια χρόνια στην Αθήνα όπου δούλεψα με το φυσικό αέριο. Από το 2007 είμαι ιδιοκτήτης εταιρείας παραγωγής ηλεκτρικής ενέργειας από ανανεώσιμες πηγές. Παντρεμένος με δυο παιδιά. Στόχος η δημιουργία startup επιχειρήσεων και η προσέλκυση κεφαλαίων γι' αυτές με αποτέλεσμα την περεταίρω ανάπτυξη της Θεσπρωτίας.

Λιάκος Χαρίσης
Μηχανικός Αυτοκινήτων

Ονομάζομαι Λιάκος Χαρίσης και είμαι υποψήφος για τις εκλογές του Επιμελητηρίου στον Τομέα Μεταποίησης.

Λώλος Χριστόφορος
Υδραυλικός

Ονομάζομαι Λώλος Χριστόφορος και είμαι υποψήφιος για τις εκλογές του Επιμελητηρίου στον Τομέα Μεταποίησης.

Μάντος Γεώργιος
Αγρότης

Ο Μάντος Γεώργιος γεννήθηκε και μεγάλωσε στη Σαγιάδα Θεσπρωτίας. Είναι παντρεμένος και πατέρας τριών παιδιών. Κύρια δραστηριότητά του είναι η καλλιέργεια μανταρινιών και η αλιεία. Από το 2010 έχει δημιουργήσει - μαζί με τον πατέρα και τα αδέρφια του - ένα σύγχρονο συσκευαστήριο εσπεριδοειδών στη Σαγιάδα τροφοδοτώντας αρκετές αγορές του εξωτερικού με άριστης ποιότητας προϊόντα. Έχει διατελέσει Πρόεδρος του Αγροτικού Συνεταιρισμού Σαγιάδας επί 3 τετραετίες, ενώ για μια διετία ήταν μέλος του Δ.Σ. του Πολιτιστικού Συλλόγου Σαγιάδας .

Μπάλλας Φώτιος
Ηλεκτρολόγος

Ονομάζομαι Μπάλλας Φώτιος και είμαι υποψήφιος για τις εκλογές του Επιμελητηρίου στον Τομέα Μεταποίησης.

Μπούλης Δημήτριος
Σιδηροκατασκευές

Ονομάζομαι Μπούλης Δημήτριος και είμαι υποψήφιος για τις εκλογές του Επιμελητηρίου στον Τομέα Μεταποίησης.

Νίκου Ανδρέας
Κατ. Τούβλων & Δομικών Προϊόντων

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit, sed do eiusmod tempor incididunt ut labore et dolore magna aliqua. Ut enim ad minim veniam, quis nostrud exercitation ullamco laboris nisi ut aliquip ex ea commodo consequat.

Ντόρκος Άγγελος
Παραγωγή Φυτών

Τα φυτώρια Ntorkos Plants ιδρύθηκαν στις αρχές της δεκαετίας του ’80, από τον κύριο Γεώργιο Ντόρκο, με κύρια δραστηριότητα την παραγωγή εσπεριδοειδών και καλλωπιστικών φυτών εξωτερικού χώρου. Το έτος 2004 με την προσθήκη του κυρίου Άγγελου Ντόρκου Γεωπόνου Τ.Ε. στο ανθρώπινο δυναμικό, η επιχείρηση ξεκίνησε δυναμικά την επέκτασή της στους τομείς των λαχανικών και εποχιακών φυτών. Αφουγκραζόμενοι τις ανάγκες της αγοράς, γρήγορα επεκτείναμε το δίκτυο πωλήσεων τόσο πανελλαδικά όσο και στις αγορές του εξωτερικού και δη στην Βαλκανική, ξεφεύγοντας από τα στενά όρια του νομού Θεσπρωτίας. Στόχος μας είναι η συνεχής βελτίωση της ποιότητας των προϊόντων και των παρεχόμενων υπηρεσιών μέσα από τις διαδικασίες της έρευνας και ανάπτυξης, με μοναδικό σκοπό την άμεση κάλυψη των αναγκών και των προσδοκιών του επαγγελματία.

Παπαδόπουλος Κωνσταντίνος
Επισκευή Επίπλων

Ονομάζομαι Παπαδόπουλος Κωνσταντίνος και είμαι υποψήφιος για τις εκλογές του Επιμελητηρίου στον Τομέα Μεταποίησης.

Τζίμας Παναγιώτης
Ψυκτικός

Ονομάζομαι Τζίμας Παναγιώτης και είμαι υποψήφιος για τις εκλογές του Επιμελητηρίου στον Τομέα Μεταποίησης.

Χρήστου Νικόλαος
Επισ/η Ηλεκτ/ρων & Παραγωγή Ηλ. Ρεύματος

Ονομάζομαι Χρήστου Νικόλαος και είμαι υποψήφιος για τις εκλογές του Επιμελητηρίου στον Τομέα Μεταποίησης.

Γεωργίου Νικόλαος
Ιχθυοκαλλιέργειες

Ονομάζομαι Γεωργίου Νικόλαος και είμαι υποψήφιος για τις εκλογές του Επιμελητηρίου στον Τομέα Μεταποίησης.

Μασούρας Χρήστος
Φωτογράφος

Μασούρας ΧρήστοςΓεννήθηκα το 1970.Σπούδασα Οικονομικά στο Πανεπιστήμιο Πειραιά και Φωτογραφία στη Leica Academy.Εργάστηκα ως φωτογράφος στην Αθήνα στα μεγαλύτερα περιοδικά μόδας(ΚΛΙΚ, MEN,DIVA,NITRO,MAGAME FIGARO).Από το 1997 διατηρώ Φωτογραφείο και εργάζομαι στην Ηγουμενίτσα. Εχω 2 παιδιά.Διετέλεσα καλλιτεχνικός Διευθυντής στο Πνευματικό Κέντρο του Δήμου Ηγουμενίτσας και Πρόεδρος της Δημοτικής Κοινότητας Ηγουμενίτσας.Συμμετείχα ως εκλεγμένο μέλος, στο Διοικητικό Συμβούλιο του Επιμελητηρίου Θεσπρωτίας.