Τμήμα Υπηρεσιών

Αθανασίου Κωνσταντίνος
Λογιστής

Ονομάζομαι Αθανασίου Κωνσταντίνος και είμαι υποψήφιος για τις εκλογές του Επιμελητηρίου στον Τομέα Υπηρεσιών.

Γκόλιας Προκόπιος
Εστιάτορας

Γεννήθηκα το 1976 και είμαι κάτοχος εστιατορίου. Είμαι υποψήφιος για τις εκλογές του Επιμελητηρίου στο τμήμα Υπηρεσιών

Γούλα Ελένη
Φροντ. Ξένων Γλωσσών

Ονομάζομαι Γούλα Ελένη και είμαι υποψήφια για τις εκλογές του Επιμελητηρίου στον Τομέα Υπηρεσιών.

Ζγουρής Φώτιος
Ασφαλιστικός Σύμβουλος

Γεννήθηκα το 1976 στην Θεσπρωτία, και μεγάλωσα στην Αθήνα. Το 2004 επέστρεψα για μόνιμη εγκατάσταση στην Ηγουμενίτσα. Είμαι παντρεμένος και έχω μια κόρη 15 ετών. Τελείωσα το Γενικό Λύκειο στα Μελίσσια, στην Αθήνα, και σπούδασα Προγραμματιστής Η/Υ στο ΙΙΕΚ «ΚΟΡΕΛΚΟ» και στη συνέχεια Computer Science στο Πανεπιστήμιο του Portsmouth. Έχω εργαστεί ως στέλεχος σε εταιρία πληροφορικής στην Αθήνα, ενώ στην Ηγουμενίτσα εργάστηκα ως Διευθυντής Καταστήματος στην Toyota Γκαρτζονίκας ΑΕΒΕ. Από το 2010 είμαι ασφαλιστικός σύμβουλος στην Εθνική Ασφαλιστική. Ασχολούμαι ερασιτεχνικά με την συγγραφή άρθρων στον τοπικό τύπο αλλά και στο Protagon.gr. 

Καζάκου Αικατερίνη
Εστιατόριο

Ονομάζομαι Καζάκου Αικατερίνη και είμαι υποψήφια για τις εκλογές του Επιμελητηρίου στον Τομέα Υπηρεσιών.

Κίτος Αριστοτέλης
Εστιατόριο

Ονομάζομαι Κιτος Αριστοτελης (Άρης) του Ιωσηφ είμαι γεννημένος το 1977 παντρεμένος με την Ντριτσου Χρυσουλα και έχουμε έναν γιο. Δραστηριοποιούμαι στον κλάδο της εστίασης ως ιδιοκτήτης του κέντρου εκδηλώσεων «prasia» και είμαι υποψήφιος στο τμήμα Υπηρεσιών

Κοσμάς Στυλιανός
Καφετέρια

Ονομάζομαι Κοσμάς Στυλιανός και είμαι υποψήφιος για τις εκλογές του Επιμελητηρίου στον Τομέα Υπηρεσιών.

Λιόλιου Πετρούλα
Υπηρεσίες Καθαρισμού

Ονομάζομαι Λιόλιου Πετρούλα και είμαι υποψήφια για τις εκλογές του Επιμελητηρίου στον Τομέα Υπηρεσιών.

Μαλαμίδης Γεώργιος
Φωτογράφος

Γεννήθηκα το 1980 στην Θεσσαλονίκη και έχω σπουδάσει στο Μαθηματικό τμήμα Ιωαννίνων με μεταπτυχιακές σπουδές στην Διοίκηση Επιχειρήσεων του ΟΠΑ. Εγκαταστάθηκα το 2008 στην Ηγουμενίτσα και ασχολούμαι επαγγελματικά με την φωτογραφία (ξενοδοχεία, real estate, τουριστική φωτογραφία, commercial). Είμαι δημιουργός του ταξιδιωτικού οδηγού Τhesprotia3d.gr που παρουσίασε απόλυτη επιτυχία καθώς τα τελευταία τρία χρόνια χαρακτηρίζεται ως ο καλύτερος οδηγός για την Θεσπρωτία (σύμφωνα με το Google). Έχω επίσης συνεργαστεί με πολλούς tour operator (Δανούς, Άγγλους, Γερμανούς), επιχειρηματίες, αρχιτέκτονες, σχεδιαστές, εταιρίες, αρχαιολογίες, δήμους κ.α. σε μεγάλα project προβολής. Τελευταία διοργάνωσα την πρώτη ορειβατική εκδρομή γνωστού δανέζικου γραφείου στην Θεσπρωτία. Όραμά μου είναι να γίνει η Θεσπρωτία ιδανικός τουριστικός προορισμός, γνωστός σε όλο τον κόσμο. Είμαι παντρεμένος με τρία παιδιά.

Μεσχίνη Φρειδερίκη
Υπηρεσίες Προσχολικής Εκπαίδευσης

Ονομάζομαι Μεσχίνη Φρειδερίκη και είμαι υποψήφια για τις εκλογές του Επιμελητηρίου στον Τομέα Υπηρεσιών.

Μούσης Σπυρίδων
Λογιστής

Ονομάζομαι Μούσης Σπυρίδων και είμαι υποψήφιος για τις εκλογές του Επιμελητηρίου στον Τομέα Υπηρεσιών.

Παππάς Γεώργιος
Πολιτικός Μηχανικός

Ονομάζομαι Παππάς Γεώργιος και είμαι υποψήφιος για τις εκλογές του Επιμελητηρίου στον Τομέα Υπηρεσιών.

Πάσχος Αλέξανδρος
Εστιατόριο

Γεννήθηκα το 1959 και είμαι κάτοχος εστιατορίου στην Ηγουμενίτσα. Είμαι υποψήφιος για τις εκλογές του επιμελητηρίου στο τμήμα Υπηρεσιών.

Τόκας Σταύρος
Υπηρεσίες Ασφαλειών Ζωής

Ονομάζομαι Τόκας Σταύρος και είμαι υποψήφιος για τις εκλογές του Επιμελητηρίου στον Τομέα Υπηρεσιών.

Τσάτσας Χαρίλαος
Πραγματογνώμων

Δραστηριοποίηση στον τομέα του αυτοκινήτου από το 1980 αρχικά ως φανοποιός με δική μου επιχείρηση και στη συνέχεια ως πραγματογνώμονας στον νομό Θεσπρωτίας Είμαι εκλεγμένο μέλος στο επιμελητήριο Θεσπρωτίας απ το 1998 στον βιοτεχνικό κλάδο αρχικά και την τελευταία δεκαετία στον κλάδο υπηρεσιών. Έχω οριστεί μέλος στο Δ.Σ του Ο.Λ.ΗΓ. ως βασικός εκπρόσωπος του επιμελητηρίου Θεσπρωτίας. Έχω παραστεί στις περισσότερες επιχειρηματικές αποστολές που έχει κάνει το επιμελητήριο μας όλο αυτό το διάστημα με απόλυτη επιτυχία. 

Τσομπόλης Κωνσταντίνος
Εστιατόριο

Ονομάζομαι Τσομπόλης Κωνσταντίνος και είμαι υποψήφιος για τις εκλογές του Επιμελητηρίου στον Τομέα Υπηρεσιών.

Τσώτου Βασιλική
Εκπαιδευτικός

Ονομάζομαι Βασιλική Τσώτου. Γεννήθηκα στα Ιωάννινα και κατοικώ στο Γραικοχώρι Ηγουμενίτσας. Είμαι παντρεμένη με τον Αντώνιο Νικολάου και έχουμε δύο παιδιά. Έχω αποφοιτήσει με υποτροφία από το τμήμα Μαθηματικών της σχολής θετικών επιστημών του Πανεπιστημίου Ιωαννίνων. Δούλεψα σε διάφορες δομές του δημοσίου (σχολεία δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης, ΙΕΚ, ΤΕΙ Ηπείρου) και τα τελευταία χρόνια δραστηριοποιούμαι επαγγελματικά στον ιδιωτικό τομέα. Διατηρώ φροντιστήριο Μαθηματικών και είμαι μέλος του συλλόγου φροντιστών μέσης εκπαίδευσης του νομού Θεσπρωτίας. Από το 2013 έως 2016 ήμουν αντιπρόεδρος του συλλόγου και από το 2016 έως σήμερα είμαι γραμματέας του